Bedrijvenzorg

Snelle hulp bij ziekteverzuim

Zijn er werknemers van u ziek thuis door klachten aan spieren of gewrichten? Of dreigt iemand hierdoor uit te vallen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen uw medewerkers binnen 2 werkdagen zien en direct beginnen met het werken aan hun herstel. Een bezoek aan de huisarts is niet meer noodzakelijk. Dat heeft voordelen. Want hoe sneller je er bij bent, hoe eerder de klachten verholpen zijn. Daarnaast leert de praktijk, dat met geruststelling en de juiste instructies het werk vaak snel en veilig kan worden hervat of uitval kan worden voorkomen. Dat scheelt u veel ongemak en verzuimkosten en voorkomt onnodig veel last en onzekerheid bij uw medewerkers.

De eerste intake en aanvullende rapportage wordt aan uw bedrijf gefactureerd. Hierin worden de klachten geïnventariseerd met betrekking tot de werkzaamheden en wordt een plan van aanpak gemaakt. De kosten van eventuele vervolgbehandelingen worden  vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar van uw medewerker, afhankelijk van zijn of haar aanvullende verzekering. Voordat de vervolgbehandeling start, wordt dit uitgezocht. Zo wordt voorkomen dat u voor financiele verrassingen komt te staan. Voor trajecten die niet vanuit de zorgverzekering worden vergoed ontvangt u altijd eerst een passende offerte.

Heeft u belangstelling voor de service 'Snelle hulp bij ziekteverzuim': meldt uw organisatie dan aan. Dat kan per e-mail naar info@hetwant.nl, of natuurlijk telefonisch. U ontvangt dan tevens een informatiepakket waarmee u uw medewerkers hierover kunt informeren.