Verhuur

Werken in Gezondheidscentrum Het Want

Gezondheidscentrum Het Want is inmiddels 10 jaar een begrip in Franeker en omstreken.Het heeft zich ontwikkelt als een multidisciplinair gezondheidscentrum waarin een grote diversiteit aan medische en paramedische diensten een zo gericht mogelijke zorg te bieden aan de bewoners van Franeker en omgeving.

De Gezondheidszorg is altijd dynamisch en daar probeert Gezondheidscentrum Het Want voortdurend op te anticiperen.Zo ontwikkelt  op locatie Bloemketerp zich een heus Ouder-Kindcentrum, waarin zich een compleet zorgaanbod vormt rondom ouder en kind.Op beide locaties, Het Want 10-12 en Burgemeester Dijkstraweg 3 (Bloemketerp) zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe zorgondernemers. Mede door de ontwikkeling van nieuwe diensten voor doelgroepen zoals Oncologie en Geriatrie zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste participanten.

Er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 19m2. Meerdere mogelijkheden zijn bespreekbaar zoals bijvoorbeeld gecombineerd op beide locaties of in de avonduren voor een aantrekkelijk tarief. Kijk voor een impressie naar de foto’s. Op beide locaties kan men gebruik maken van ruime gratis parkeergelegenheid. Tevens wordt op locatie het Want de mogelijkheid geboden aan huurders en werknemers om gratis gebruik te maken van de aanwezige sportfaciliteiten.
Informeer naar de mogelijkheden om een deel uit te maken van Gezondheidscentrum Het Want!

Specialisaties die gewenst zijn:

Contact:

Voor meer informatie of een bezichtiging neem contact op met Gezondheidscentrum Het Want,
telefoonnummer 0517-390900 of via mailadres info@hetwant.nl

 

Foto's Het Want

 

Foto's Bloemketerp